maandag 26 maart 2007

Orde op zaken stellen


We zijn nu ongeveer 21 ver in de zwangerschap. Tijd dus om thuis wat orde op zaken te stellen. Ons oudste zoontje verhuisd naar een kleinere kamer. In zijn kamer komt de tweeling. Om dat voor hem ook een leuke gebeurtenis te laten zijn, gaan we de kamer volledig inrichten. Nieuw bed, kast, vloerbekleding, behang, ... Zijn behang mag hij zelf kiezen. Het wordt waarschijnlijk iets met piraten op. Alleen is dat zeer moeilijk te vinden!
Die kamer was natuurlijk de rommelkamer. Stond vol met grote kasten. Deze zaten propvol en bovenop lagen er nog een heleboel dozen met te kleine kleertjes van onze zoon. Alles staat nu netjes op de zolder, de kasten zijn uit elkaar gehaald en verhuisd naar de kelder. Daar zijn ze na wat aanpassingen weer in elkaar gezet en dienen ze als stofvrije stockageruimte. Ik ben blij dat het zwaarste werk al achter de rug is! Deze week begin ik aan de laminaat op de vloer. We hopen de 2 kamers klaar te krijgen binnen een maand.
TIP Heb je een zolder of een kelder? Steek alle spullen die je wenst te houden maar niet meer gebruikt in dozen. Tape deze dicht voor het stof en schrijf op de dozen wat er in zit.
Opzij Opzij Opzij .... Maak plaats Maak plaats Maak plaats
Nog een handige link met artikels over organisatie thuis (alsook de gevaren thuis).

Geen opmerkingen: